News Flash:

Cartofi cu branza si marar la cuptor

25 Septembrie 2013
2058 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 cartofi
300 gr branza sarata
1 ou
1 lingurita unt
sare
pipe
marar

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se taie pe jumatate si se scobesc in mijloc. Branza se amesteca cu galbenusul oului, cu untul topit si se adauga sare, piper si marar dupa gust.
Cartofii se pun la cuptor in jur de 30 min la foc potrivit dupa care se scot si se umplu bu pasta de branza pregatita. Se mai dau la cuptor cca 10-15 min. Se servesc cu legume sau cu extra unt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014777 (s)