News Flash:

Cartofi cu branza la cuptor

23 Ianuarie 2013
4648 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 g unt
40 g faina
580 ml lapte
200 g branza data prin razatoare
1.2 kg cartofi taiati feliute

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava dreptunghiulara. Topim untul intr-o oala la foc mediu si adaugam faina. Amestecam constant timp de 2 minute. Indepartam vasul de pe foc si incorporam treptat laptele, amestecand mereu. Punem din nou vasul pe foc si lasam sa fiarba pana da in clocot. Adaugam 150 g de branza si amestecam. Asezam un strat din feliile de cartofi in tava pregatita. Turnam deasupra o parte din crema de branza. Repetam straturile in ca de doua ori, terminand cu cartofii. Presaram deasupra branza ramasa si bagam la cuptor timp de o ora.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt faina lapte tava dreptunghiulara foc tava pregatita cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1928 viz    0 com
2022 viz    0 com
12219 viz    0 com
1483 viz    0 com
1771 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019003 (s)