News Flash:

Cartofi cu branza la cuptor

29 Aprilie 2011
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu branza la cuptor
Ingrediente: - 6 cartofi - 200 g branza de vaci - 200 g smantana - 1 ou - sare si piper - cimbru Mod de preparare: Cartofii se curata, se spala si se taie felii potrivit de groase. Branza de vaci se amesteca bine cu smantana si oul. Daca branza este prea uscata se adauga putin lapte, cat sa se inmoaie compozitia. Intr-un vas termorezistent uns cu unt sau ulei se pun alternativ straturi de cartofi si branza, ultimul strat fiind de cartofi. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara putin cimbru si se da vasul la cuptor, acoperit cu un capac, pana scade tot lichidul si cartofii s-au inmuiat. Se serveste cald.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi alimentatie sanatoasa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3401 viz    0 com
2315 viz    0 com
1214 viz    0 com
1148 viz    0 com
2108 viz    0 com
2654 viz    0 com
1034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016896 (s)