News Flash:

Cartofi cu branza, la cuptor

25 Ianuarie 2012
2426 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu branza la cuptor
Ingrediente:

1.2 kg cartofi taiati felii subtiri
300 g branza rasa
60 g unt
50 g faina
300 ml lapte

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 de grade. Ungem o tava patrata. Se topeste untul intr-un vas. Adaugam faina si amestecam timp de 2 minute. Indepartam vasul de pe foc si incorporam laptele. Revenim cu oala pe foc si lasam sa fiarba la foc mediu pana da in clocot. Adaugam si branza si amestecam. Asezam 1/3 din cartofi in tava pregatita. Presaram sare peste ei. Cu o lingura punem peste cartofi sosul de branza obtinut. Repetam straturile terminand cu sosul. La final presaram pe deasupra branza ramasa. Se baga tava la cuptor timp de o ora.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza unt faina lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1476 viz    0 com
1596 viz    0 com
2503 viz    0 com
4529 viz    0 com
2688 viz    0 com
3852 viz    0 com
2279 viz    0 com
1900 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013528 (s)