News Flash:

Cartofi cu bourbon

7 Ianuarie 2013
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri Whisky bourbon
1.3 kg cartofi dulci, cuburi
4 linguri unt
2 lingurite extract de vanilie
4 linguri zahar brun

Mod de preparare:
 
Pune cartofii intr-o oala, acopera-i cu apa, adauga 1 lingura de sare si fierbe-i bine. Scurge-i si pune-i inapoi in oala. Da focul la minim. Toarna bautura alcoolica, adauga untul si paseaza totul. Adauga zaharul brun si extractul de vanilie si amesteca piureul. Serveste piureul simplu, garnisit cu frunze de salvie sau impreuna cu o friptura de vita sau de pui. Acest timp de piure poate fi combinat si cu legume precum sparanghel sau pastai de fasole.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

whisky bourbon cartofi dulci unt zahar brun oala bautura alcoolica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017340 (s)