News Flash:

Cartofi cu bacon si ceapa

15 August 2011
2407 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu bacon si ceapa
Ingrediente: 700 gr cartofi noi 150 gr bacon 3 cepe untura sare piper boia Mod de preparare: Cartofii se taie in doua sau in patru, in functie de marimea lor. Se spala bine si se pun  la fiert in apa cu sare. Intre timp, se feliaza baconul si se pune intr-o tigaie la prajit, la foc mic, fara adaos de grasime. Cand a lasat destula grasime, focul se poate da mai mare. Baconul se prajeste pana devine crocant, apoi se scoate din tigaie. In grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata felii la foc mediu spre mic pana devine rumena. Dupa se scoate ceapa peste bacon. In grasimea ramasa in tigaie se pun cartofii prefierti scursi. Se condimenteaza cu sare si piper din belsug si se prejesc pana devin rumeni si prind crusta aurie deasupra. Cand sunt gata cartofii, se pun baconul si ceapa peste ei si se presara 2 prize bune de boia. Se amesteca bine. Se gusta de sare si piper. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://zestycook.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala caju ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3582 viz    0 com
1710 viz    0 com
1053 viz    0 com
2510 viz    0 com
1099 viz    0 com
2763 viz    0 com
1256 viz    0 com
1106 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013184 (s)