News Flash:

Cartofi cu avocado si amaretto

20 Februarie 2013
3638 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi rosii
2 avocado
2 lingurite mustar Dijon
4 fire ceapa verde
5 lingurite otet mere
1 kg amaretto rosii
200 g maioneza light
sare
piper

Metoda de preparare:

Fierbe cartofii taiati cubulete timp de 15 minute, pana cand sunt suficient de moi incat sa fie strapunsi cu furculita. Scurge-i bine de apa si pune-i intr-un castron. Combina maioneza, otetul, mustarul, un praf de sare si un praf de piper. Adauga ceapa verde tocata marunt si avocado taiat cubulete. Sosul pregatit se toarna peste cartofii fierti si se amesteca usor.
Tine salata la frigider timp de 3-4 ore pentru a lasa aromele sa se imbine si sa se amestece.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rosii avocado mustar dijon otet mere amaretto rosii sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2757 viz    0 com
2776 viz    0 com
2094 viz    0 com
1521 viz    0 com
2758 viz    0 com
3500 viz    0 com
4166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017736 (s)