News Flash:

Cartofi copti in coaja - FOTO

12 Ianuarie 2012
4040 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de cartofi
o lamaie
usturoi
3 linguri de ulei
3-4 boabe de piper
cateva ace de rozmarin proaspat
sare de mare

Mod de preparare:

Spala coaja cartofilor foarte bine, in doua-trei ape, apoi pune-i pe foc si lasa-i sa stea 10 minute, incepand cu momentul in care apa a clocotit. Scoate-i, scurge-i, usuca-i de apa.
Intre timp, in 3 linguri ulei, soteaza 3 cateii de usturoi, zdrobiti in coaja,3-4 boabe piper si cateva ace de rozmarin proaspat, puteti folosi si uscat, in cazul in care nu aveti din cel verde. Am facut cate o taietura in fiecare cartof si am introdus o bucatica mica de usturoi. Apoi trantiti cartofii intr-o tava incapatoare, rasturnati si uleiul, stoarce-ti zeama unei jumatati de lamai peste cartofi si asezonati-i cu sare de mare. Se tin in cuptorul incins pret de 40 minute sau pana cand devin crocanti la exterior si moi in interior.
Cartofii copti in coaja au fost gatiti de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


cartofi lamaie usturoi ulei tava cuptorul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1729 viz    0 com
1917 viz    0 com
2255 viz    0 com
2469 viz    0 com
2549 viz    0 com
1975 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015378 (s)