News Flash:

Cartofi copti in coaja

27 Ianuarie 2015
3042 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi mari, rumeniti in cuptor
3 linguri ulei de masline
1 lingura parmezan ras
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita paprika
1/8 lingurita piper
100 gr smantana
4 cepe verzi, taiate ,arunt
8 fasii de bacon gatit
350 gr branza cheddar data pe razatoare

Mod de preparare:

Injumatateste cartofii pe lungime si scobeste-i. Miezul pe care il scoti foloseste-l pentru o portie de piure. Pune cartofii intr-o tava gresata, cu coaja in jos. Amesteca uleiul cu parmezanul, sarea, usturoiul pudra, piperul si paprika. Unge cu acest mix cartofii si baga-i in cuptor pentru 7 minute, la aproximativ 230 de grade Celsius. Intoarce-i si mai tine-i inca 7 minute.
Dupa ce ii scoti, presara branza si bacon pe ei si baga-i inapoi in cuptor, dar numai pentru 2 minute. Serveste-i cu ceapa verde si smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi copti retete cartofi cartofi cuptor retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2861 viz    1 com
2199 viz    0 com
1054 viz    0 com
1397 viz    0 com
6104 viz    0 com
3356 viz    0 com
2797 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020205 (s)