News Flash:

Cartofi copti cu usturoi si rosii

28 Mai 2015
3274 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cca 600 gr cartofi mici
3 cepe rosii mici
2 catei de usturoi medii
3 linguri ulei de masline extravirgin
1 lingura de otet balsamic
sare de mare grunjoasa
piper negru
cateva crengute de cimbru
cca 250 gr rosii cherry

Mod de preparare:

Curata ceapa si tai-o in felii subtire. Pune 2 cepe in tocatorul electric, alaturi de usturoi si cimbru. Adauga otetul balsamic si uleiul. Mixeaza panana cand se omogenizeaza. Taie felii a treia ceapa. Pune-o intr-o tava de copt, impreuna cu cartofii. Adauga mixul pregatit anterior. Amesteca pentru a se omogeniza, apoi presara piper si sare. Baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius pentru 40-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi copti cartofi rustici retete tara retete post retete simple
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3632 viz    0 com
3521 viz    2 com
28791 viz    1 com
25623 viz    0 com
3831 viz    0 com
4073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022291 (s)