News Flash:

Cartofi copti cu topping

25 Februarie 2014
960 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60g smantana
3 felii bacon tocate marunt
1 rosie tocata cubulete
1 avocado mic curatat si taiat cubulete
250g branza proaspata de vaca
420g fasole boabe alba (din conserva)
40g cheddar ras
4 cartofi mari (220g fiecare)
1 lingura chives tocate

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 200C si spala cartofii frecandu-i cu o perie. Sterge-i bine si inteapa-i cu o furculita de cateva ori. Aseaza-i direct pe gratarul cuptorului si lasa-i la copt timp de 50-60 de minute, pana cand sunt moi la interiror.

Cresteaza fiecare cartof fierbinte in parte si presara in mijlocul lui unul din toppinguri: cu fasole si cheddar, cu branza de vaci, avocado si rosii sau un topping cu smantana, bacon prajit si chives. Condimenteaza cu sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi cartofi copti cartofi topping
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1551 viz    0 com
3203 viz    2 com
1087 viz    0 com
3102 viz    0 com
1035 viz    0 com
2541 viz    0 com
2392 viz    1 com
1989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016229 (s)