News Flash:

Cartofi copti cu spanac

8 Martie 2013
2181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cartofi mari (in jur de 350g fiecare)
250 g spanac congelat, fiert si scurs bine

120 g crema de branza
120 ml lapte degresat
200 g Cheddar ras
40 g ceapa tocata marunt
sare
piper

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 200C. Inteapa cartofii cu o furculita si coace-i timp de o ora si un sfert, pana cand se inmoaie. Lasa-i sa se raceasca. Taie fiecare cartof in jumatate, pe lungime. Scoate-le mijlocul, pana la o jumatate de centimetru de coaja. Zdrobeste partea de cartof copt scoasa, amesteca in ea laptele si crema de branza, jumatate din branza Cheddar rasa, ceapa, spanacul, sare si piper. Umple cu acest piure cojile de cartofi, presara deasupra restul de branza Cheddar si baga totul la cuptor pentru inca 15 minute.
Poti sa decorezi cu ceapa verde tocata marunt.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi spanac congelat lapte degresat cheddar ras ceapa tocata sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014495 (s)