News Flash:

Cartofi copti cu sos de iaurt

31 Ianuarie 2013
1759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi
sare
piper
ulei
cascaval
conopida
ou
faina

Pentru sosul de iaurt:
iaurt cremos
usturoi
marar
sare
piper

Mod de preparare:


Cartofii se taie in jumatate, se cresteaza pe partea de sus (se coc mai repede asa), se presara sare si piper si se ung cu ulei, dupa care se dau la cuptor. Sunt gata repede, la final, cat sunt inca fierbinti, se pune pe ei cascaval.
Conopida rupta in bucati mici o dam prin ou si faina (eu amestec de la inceput oul si faina, nu le dau separat prin ou si apoi prin faina) si se prajeste in tigaie cateva minute pe fiecare parte. Sosul de iaurt se prepara din iaurt cremos, usturoi, marar, sare si piper.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi sare piper ulei cascaval conopida faina iaurt cremos usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016011 (s)