News Flash:

Cartofi copti cu rozmarin si usturoi

9 Iulie 2013
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1/2 lingura rozmarin proaspat tocat
1 lingurita cimbru tocat
6 catei usturoi zdrobiti
2 linguri ulei de masline
3 linguri sare
16 cartofi medii taiati in jumatati

Mod de preparare:

Pune cartofii intr-un ceaun sau oala mare cu apa si aseaza-i pe focul de lemne la fiert. Lasa-i sa se inmoaie bine, scurge apa si amesteca-i cu sarea, uleiul si ierburile aromatice.
Pregateste 6 bucati de folie de aluminiu in care sa imparti amestecul de cartofi si ierburi aromatice. Peste fiecare aseaza cate un catel de usturoi zdrobit. Impacheteaza bine fiecare folie in jurul cartofilor si pune pachetelele la foc, pe gratar, timp de 15 minute, invartind din cand in cand de pe o parte pe alta.

Serveste cartofii fierbinti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi medii oala mare usturoi zdrobit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1275 viz    0 com
932 viz    0 com
1085 viz    0 com
1027 viz    0 com
1142 viz    0 com
1291 viz    0 com
1601 viz    0 com
1247 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020260 (s)