News Flash:

Cartofi copti cu rozmarin si usturoi

9 Iulie 2013
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingura rozmarin proaspat tocat
1 lingurita cimbru tocat
6 catei usturoi zdrobiti
2 linguri ulei de masline
3 linguri sare
16 cartofi medii taiati in jumatati

Mod de preparare:

Pune cartofii intr-un ceaun sau oala mare cu apa si aseaza-i pe focul de lemne la fiert. Lasa-i sa se inmoaie bine, scurge apa si amesteca-i cu sarea, uleiul si ierburile aromatice.
Pregateste 6 bucati de folie de aluminiu in care sa imparti amestecul de cartofi si ierburi aromatice. Peste fiecare aseaza cate un catel de usturoi zdrobit. Impacheteaza bine fiecare folie in jurul cartofilor si pune pachetelele la foc, pe gratar, timp de 15 minute, invartind din cand in cand de pe o parte pe alta.

Serveste cartofii fierbinti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi medii oala mare usturoi zdrobit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1238 viz    0 com
899 viz    0 com
1044 viz    0 com
997 viz    0 com
1104 viz    0 com
1248 viz    0 com
1539 viz    0 com
1225 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015422 (s)