News Flash:

Cartofi copti cu rozmarin

5 Aprilie 2013
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi mari
4 crengute de rozmarin
30 g margarina
piper
sare

Mod de preparare:


Spala bine cartofii, inveleste-i intr-o folie de aluminiu si pune-i intr-o tava la copt, aproximativ 30 de minute la 180 de grade Celsius. Curata frunzulitele de rozmarin, toaca-le marunt si caleste-le cateva minute intr-o tigaie cu margarina topita. Curata cartofii de coaja, taie-i rondele si formeaza cu ei frigarui. Apoi, asaza-le intr-o tava, condimenteaza-le cu sare si piper, dupa gust, si asezoneaza-le cu margarina aromata cu rozmarin, apoi pune-le la cuptor aproximativ 10 minute.
Frigaruile de cartofi cu rozmarin se servesc calde si pot fi facute si cu alte legume, precum rosii, ardei sau dovlecei.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013503 (s)