News Flash:

Cartofi copti cu rozmarin

19 Decembrie 2011
1931 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi copti cu rozmarin
Ingrediente:

2 cartofi marisori
20 g unt
4-5 catei de usturoi
rozmarin
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala cartofii, se impacheteaza in folie de aluminiu si se dau la cuptor. In timp ce se coc, untul se freaca cu marar, usturoiul stors, si piper. Dupa ce s-au copt, cartofii se descfac din folie, se taie felii subtiri si se ung cu untul aromat.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt usturoi rozmarin piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1275 viz    0 com
1677 viz    0 com
1335 viz    0 com
1228 viz    0 com
2100 viz    0 com
3421 viz    0 com
4269 viz    0 com
2250 viz    0 com
2037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012634 (s)