News Flash:

Cartofi copti cu jumari si cascaval

17 Iunie 2013
1626 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
30 g unt
50 g cascaval Delaco
50 g sunca impanata, afumata

Mod de preparare:

Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.
Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei. Cascavalul l-am dat prin razatoare.
In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca, cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul.
Am servit cartofii cu castraveti in saramura.

Cartofi copti cu jumari si cascaval recomandati de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cascaval delaco sunca impanata unt topit grill cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1175 viz    0 com
1185 viz    0 com
1234 viz    0 com
1821 viz    0 com
1325 viz    0 com
2712 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014584 (s)