News Flash:

Cartofi copti cu creveti

29 Martie 2013
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cartof
2 creveti
ardei iute
sare
patrunjel
50 ml vin alb sec
500 ml smantana
2 catei de usturoi
200 ml supa de pui
1 ceapa mare
1 lingura ulei de masline
1 lingura de unt


Mod de preparare:

Se pune la fiert un cartof mare in apa cu sare. Cand este copt, se scobeste miezul, se asezoneaza cu sare, piper si putin ulei de masline. Se baga la cuptor la 200 de grade.
Intr-o cratita se topeste untul, se calesc usor grauntii de usturoi. Se adauga ceapa taiata mare si se caleste putin pana se inmoaie. Se adauga vinul si se lasa sa evapore. Se adauga supa de pui si miezul cartofului scobit anterior. Se fierbe bine. Se adauga smantana si se paseaza compozitia.
Cand s-a copt cartoful, se umple cu crema de cartof strecurata. Se presara putin patrunjel verde si se serveste fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi copti bogdan roman
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2032 viz    0 com
1595 viz    0 com
2205 viz    0 com
1906 viz    0 com
1388 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2280 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019658 (s)