News Flash:

Cartofi copti cu crema de branza - FOTO

26 Decembrie 2011
2294 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6-7 cartofi potriviti (rosii)
150 g branza de burduf
100g smantana
3-4 catei de usturoi zdrobiti
   
Mod de preparare:

Spalam bine cartofii, dupa care ii coacem in cuptor. Ii scoatem, ii punem intr-un vas si ii acoperim cu un servet. Branza de burduf o zdrobim cu o furculita, apoi adaugam usturoiul zdrobit si smantana. Amestecam bine .Desfacem cartofii in doua, punem putina branza si servim.

sursa reteta si fotografii: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


cartofi smantana usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1191 viz    0 com
1722 viz    0 com
1420 viz    0 com
1491 viz    0 com
1102 viz    0 com
1081 viz    0 com
1206 viz    0 com
4434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013953 (s)