News Flash:

Cartofi copti cu chimen

18 Februarie 2014
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

80 ml ulei de floarea soarelui
4 catei de usturoi striviti
1 lingura seminte de chimen
1.5 kg cartofi taiati in sferturi

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Incingem ulei intr-o tigaie si punem usturoiul la calit cu semintele de chimen timp de 3 minute. Lasam apoi deoparte, la racit, timp de 30 de minute. Intre timp, punem cartofii la fiert in apa rece. Asezam apoi cartofii in tava pregatita si ii stropim cu uleiul cu aroma de chimen si usturoi. Asezonam cu care si ii bagam la cuptor timp de 50 de minute. Se servesc cu friptura.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi cartofi copti retete garnituri garnitura cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021306 (s)