News Flash:

Cartofi copti cu Cheddar si smantana

9 Ianuarie 2014
6810 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi mari
putina frisca
1/2 cana de smantana
2 linguri de unt
putina sare
putin piper
4 felii de bacon
branza Cheddar, razuita
sare mare
ceapa verde, taiata marunt

Mod de preparare:

Dupa ce ai condimentat cartofii cu sare si piper, lasa-i la copt, pentru prima oara, timp de 30 de minute. Inteapa-i cu o furculita si coace-i inca o jumatate de ora, dupa care taie-i pe jumatate. Scoate miezul celor patru jumatati obtinute.

Combina miezul de cartofi cu untul, frisca, smantana, sarea si piperul la viteza mica a unui mixer. Umple cele patru jumatati cu aceasta compozitie si asezoneaza-le cu branza rasa si baconul taiat cubulete si prajit intr-o tigaie in prealabil. Mai da o data cartofii la cuptor timp de 15 minute. La final, presara ceapa verde.

Serveste cartofii copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde alaturi de o salata gustoasa de rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021292 (s)