News Flash:

Cartofi copti cu branza si cascaval

4 Martie 2014
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi potriviti
4 linguri de branza de vaci
4 linguri de unt
cascaval ras
1 iaurt
sare dupa gust

Mod de preparare:

Cartofii se spala bine, se pun la copt intr-o tava la cuptor. Se lasa circa 20 minute, avand grija sa-i intorci de pe o parte pe cealalta, pentru a se coace uniform. Se scot din cuptor, se taie in patru si se adauga cate o lingura de unt, una de branza de vaci, se sareaza, apoi se presara cascavalul. Deasupra se poate turna iaurt. Cartofii se pot scoate din coaja si se pot pasa.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi cartofi copti cartofi cascaval cartopi cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1178 viz    0 com
918 viz    0 com
1510 viz    0 com
3142 viz    2 com
1051 viz    0 com
3058 viz    0 com
992 viz    0 com
2481 viz    0 com
2345 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016241 (s)