News Flash:

Cartofi copti cu branza si bacon

21 Octombrie 2013
1783 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
50 g branza data prin razatoare
400 g fasole coapta (conserva)
250 g perlute de branza
1 avocado mic taiat cubulete
1 rosie fara seminte taiata cubulete
3 felii de bacon tocate
100 g smantana
1 lingura ceapa verde tocata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Spalam cartofii cu o perie si lasam sa se zvinte de apa. Cu o furculita intepam cartofii in 6 locuri. Ii asezam intr-o tava si ii bagam la cuptor timp de 60 de minute. Taiem un capacel la fiecare cartof si scoatem miezul. Preparam din ingrediente 3 tipuri de umplutura. Umplutura 1: incalzim fasolea intr-o craticioara timp de 5 minute. Umplem un cartof cu un amestec din fasole si cu branzica data prin razatoare. Umplutura 2: amestecam perlutele de branza cu avocado si rosie si umplem 2 cartofi. Umplutura 3: incingem o tigaie si punem la rumenit baconul. Amestecam baconul cu smantana si umplem un cartof. Presaram si ceapa verde pe deasupra si sunt gata de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

961 viz    0 com
1708 viz    0 com
1549 viz    0 com
1287 viz    0 com
1540 viz    0 com
1629 viz    0 com
2301 viz    0 com
1215 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013448 (s)