News Flash:

Cartofi copti cu branza si bacon

10 Octombrie 2013
2297 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g branza cu mucegai taiata cubulete
150 ml smantana grasa de gatit
100 g bacon tocat marunt
30 g unt
sare
ulei de masline
4 cartofi mari
chives tocate

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C. Spala cartofii si sterge-i, unge-i cu ulei si tavaleste-i prin sare grunjoasa. Coace-i asezati intr-o tava, timp de o ora. Intre timp prajeste baconul in untul incins pana cand devine crocant. Adauga smantana si branza cu mucegai, redu intensitatea focului si lasa-le sa fiarba impreuna 2-3 minute, pana cand sosul se ingroasa putin. Condimenteaza cu sare si piper. Cresteaza fiecare cartof copt si serveste-l cu sosul pregatit si chives tocate marunt.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020862 (s)