News Flash:

Cartofi copti, cu bacon si cascaval

15 Martie 2017
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi mari
8 felii de bacon
230 g smantana
60-120 ml lapte
4 linguri unt
50 g cheddar ras/cascaval
8 cepe verzi
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Spala cartofii si da-i la copt o ora. Intre timp, prajeste baconul. Cand s-a facut, lasa-l la racit, scurge de grasime si apoi rupe-l bucatele mici.
Scoate cartofii dupa ce trece ora data, lasa-i un pic la racit (circa 10 minute).
Taie-i pe lung in 2 jumatati si scobeste-i de miez (cam cat sa mai lasi doar un pic de cartof pana ajungi la coaja)
Pune intr-un castron miezul, adauga peste smantana, jumatate din cantitatea de ceapa, untul, jumatate din cantitatea de cascaval. Amesteca bine cu un mixer si, in acelasi timp adauga lapte treptat. Nu trebuie sa pui prea mult, ca sa nu obtii o umplutura prea lichida. Asezoneaza cu sare si piper.
Pune umplutura inapoi in cartofi. Presara deasupra restul de cascaval, ceapa si bacon.
Da la cuptor iar, 15 minute.

sursa: unica

cartofi copti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020496 (s)

loading...