News Flash:

Cartofi copti cu bacon si branza

15 Ianuarie 2015
2974 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi mari
3 linguri unt topit
2 lingurite sare kosher
7 felii bacon gatit
cca 350 gr branza cheddar data pe razatoare
2-3 cepe verzi, tocate marunt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Tapeteaza cu folie de aluminiu o tava, apoi pulverizeaza spray de gatit. Spala cartofii si taie-i felii mai groase, dar fara sa-i cureti de coaja. Greseaza feliile pe ambele parti cu unt, presara sare, pune-i in tava, acopera-i cu alta folie de aluminiu si baga-i in cuptor. Dupa 30-40 de minute, intoarce feliile pe partea cealalta. Dupa vreo 15 minute acopera-i cu branza, bacon si ceapa verde. Baga-i inapoi in cuptor, fara folie. Sunt gata cam in 3-5 minute. Ii poti servi cu putina smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


cartofi copti cartofi cuptor retete usoare retete culinare garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016725 (s)