News Flash:

Cartofi copti ca-n Grecia

13 Martie 2013
3116 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 cartofi mici
300 g iaurt grecesc
1 legatura marar
8 castraveti
6 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
sare
50 g unt

Mod de preparare:

Spala bine cartofii si fierbe-i in coaja in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, scoate-i si taie-i pe jumatate, unge-i cu unt si presara peste ei putina sare. Apoi, asaza-i intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si lasa-i la cuptor pentru 30 de minute. Intre timp, spala castravetii, curata-i de coaja si taie-i marunt. Stoarce-i de suc si amesteca-i cu sare si usturoi pisat.
Pentru sosul tzatziki, amesteca iaurtul cu uleiul de masline, sarea si piperul si adauga si castravetii, apoi pune compozitia la rece.
Cartofii copti grecesti se servesc calzi, cu sos tzatziki alaturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi mici iaurt grecesc legatura marar castraveti sare unt tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013789 (s)