News Flash:

Cartofi copti

6 Decembrie 2011
2353 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi copti
Ingrediente: 1,5 kg cartofi 3 linguri ulei de masline Mod de preparare: Mai intai cuptorul se incinge la 200 grade. Dupa aceea se curata cartofii de coaja, se spala bine, se taie cubulete si se pun la fiert, la foc mediu. Se reduce apoi focul si se mai lasa la fiert vreo 15 minute. Apoi se scurg de apa si se pun inapoi in oala si se mai fierb la foc mic, pana cand se evapora toata apa. Se toarna ulei intr-o oala si baga in cuptor 5 minute, la incins. Se pun cartofii in oala si se da din nou la cuptor timp de 40 de minute. Dupa mai multe minute se intorc cartofii si se mai lasa vreo 30 minute, pana devin crocanti. Se potriveste de sare si se servesc imediat. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1524 viz    0 com
3041 viz    0 com
1597 viz    0 com
2291 viz    0 com
1092 viz    0 com
1389 viz    0 com
1784 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022475 (s)