News Flash:

Cartofi acordeon

17 Decembrie 2014
25460 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cartofi mari rosii
2 linguri ulei de masline extravirgin
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru proaspat rasnit
1 lingura frunze de patrunjel tocate
1 lingurita frunze de cimbru proaspete si tocate

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Feliaza fiecare cartof, dar astfel incat sa-si pastreze forma. Pune-i intr-un vas, acopera-i cu hartie gresata si baga-i la microunde. Dupa 12 minute ar trebui sa fie gata. Muta-i intr-o tava, stropeste-i cu ulei, presara piperul si sarea si baga-i in cuptor. Dupa 25 de minute sunt gata. Presara ierburile aromatice peste ei si serveste-i.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi acordeon retete post retete usoare garnituri antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3750 viz    0 com
3945 viz    0 com
2821 viz    1 com
3704 viz    0 com
2931 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022301 (s)