News Flash:

Cartof dulce cu carne de pui

24 Ianuarie 2012
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartof dulce cu carne de pui
Ingrediente:

1 cartof dulce (aprox. 200 g)
1 piept de pui
1/2 morcov
1 lingura ghimbir ras
2 linguri ulei

Pentru sos:

150 ml apa
1 lingura sos de soia
2 linguri sake
1 lingura mirin
1/2 lingura zahar

Mod de preparare:

Cartoful se spala bine, se taie rondele de aprox. 2 cm grosime care se pun in apa. Morcovul si carnea se taie in bucati potrivite. Se infierbanta uleiul si se caleste putin ghimbirul, doar pana i se simte aroma. Se adauga carnea si morcovul. Cand acestea s-au rumenit putin se adauga si cartoful si se caleste. Se toarna sosulsi se fierbe acoperit pana se face cartoful.
Cartof dulce cu carne de pui pregatit de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cartof_dulce_cu_carne_de_pui
cartof dulce morcov ghimbir ulei apa sake mirin zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1171 viz    0 com
1401 viz    0 com
2130 viz    0 com
1428 viz    0 com
2287 viz    0 com
1194 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019261 (s)