News Flash:

Carpaccio de somon cu mustar Dijon

7 Februarie 2012
2356 Vizualizari | 0 Comentarii
Carpaccio de somon cu mustar Dijon
Ingrediente:

cca 75-90 g somon feliat
zeama de lime
1/2 lingurita de mustar de Dijon
2 linguri ulei de masline
1 buchetel mic de marar
1/2 lingurita de miere
1 lingura de capere, clatite bine in prealabil de saramura in care stau
piper proaspat rasnit
sare

Mod de preparare:

Am pus feliile de somon pe un platou uns cu putin ulei. Dupa aceea am amesteca energic mustarul cu uleiul si miere, sucul de lamaie, mararul tocat si am potrivit de piper si sare. La final am pus si caperele, dupa care repartizam uniform marinata peste feliile de somon si dam la rece pentru macar 2 ore. Se poate servi simplu sau cu putina paine prajita.
Carpaccio de somon cu mustar Dijon pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon marar miere capere piper sare platou marinata paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025992 (s)