News Flash:

Carnea Marinarului - Matrozhus

23 Mai 2011
773 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Carnea Marinarului Matrozhus
Ingrediente: 2 linguri ulei 1 ceapa mare rosie 500 gr carne de porc 1 lingurita piper macinat 3 linguri maghiran 2 linguri mustar 1 lingura delikat 100 ml frisca Preparare: Ceapa taiata marunt o calim pana devine sticloasa pe cele 2 linguri ulei. Adaugam peste ceapa carnea taiata cuburi si prajim impreuna pana devine alba. Punem peste un pic de apa si condimentam cu piper, maghiran, si delikat mai adaugam apa cat sa fie carnea acoperita si fierbem la foc mic sub capac pana se inmoaie (daca mai e nevoie mai adaugam apa pana carnea este fiarta). Cand carnea a fiert descoperim vasul si lasam sa se evapore apa (va ramane un sos mai grosut). In acest moment adaugam 2 linguri de mustar si 6 linguri smantana. Lasam sa dea un clocot apoi servim fierbinte alaturi de o garnitura de orez cu ciuperci, dar acest tip de sos acompaniaza foarte bine orice tip de paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piper macinat smantana fermentata banana pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3853 viz    0 com
1236 viz    0 com
1150 viz    0 com
896 viz    0 com
3062 viz    0 com
2102 viz    0 com
1981 viz    0 com
1840 viz    0 com
1009 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019648 (s)