News Flash:

Carnea Marinarului - Matrozhus

23 Mai 2011
820 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnea Marinarului Matrozhus
Ingrediente: 2 linguri ulei 1 ceapa mare rosie 500 gr carne de porc 1 lingurita piper macinat 3 linguri maghiran 2 linguri mustar 1 lingura delikat 100 ml frisca Preparare: Ceapa taiata marunt o calim pana devine sticloasa pe cele 2 linguri ulei. Adaugam peste ceapa carnea taiata cuburi si prajim impreuna pana devine alba. Punem peste un pic de apa si condimentam cu piper, maghiran, si delikat mai adaugam apa cat sa fie carnea acoperita si fierbem la foc mic sub capac pana se inmoaie (daca mai e nevoie mai adaugam apa pana carnea este fiarta). Cand carnea a fiert descoperim vasul si lasam sa se evapore apa (va ramane un sos mai grosut). In acest moment adaugam 2 linguri de mustar si 6 linguri smantana. Lasam sa dea un clocot apoi servim fierbinte alaturi de o garnitura de orez cu ciuperci, dar acest tip de sos acompaniaza foarte bine orice tip de paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper macinat smantana fermentata banana pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3927 viz    0 com
1268 viz    0 com
1173 viz    0 com
926 viz    0 com
3122 viz    0 com
2142 viz    0 com
2017 viz    0 com
1890 viz    0 com
1047 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012984 (s)