News Flash:

Carnea Marinarului - Matrozhus

23 Mai 2011
735 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnea Marinarului Matrozhus
Ingrediente: 2 linguri ulei 1 ceapa mare rosie 500 gr carne de porc 1 lingurita piper macinat 3 linguri maghiran 2 linguri mustar 1 lingura delikat 100 ml frisca Preparare: Ceapa taiata marunt o calim pana devine sticloasa pe cele 2 linguri ulei. Adaugam peste ceapa carnea taiata cuburi si prajim impreuna pana devine alba. Punem peste un pic de apa si condimentam cu piper, maghiran, si delikat mai adaugam apa cat sa fie carnea acoperita si fierbem la foc mic sub capac pana se inmoaie (daca mai e nevoie mai adaugam apa pana carnea este fiarta). Cand carnea a fiert descoperim vasul si lasam sa se evapore apa (va ramane un sos mai grosut). In acest moment adaugam 2 linguri de mustar si 6 linguri smantana. Lasam sa dea un clocot apoi servim fierbinte alaturi de o garnitura de orez cu ciuperci, dar acest tip de sos acompaniaza foarte bine orice tip de paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piper macinat smantana fermentata banana pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3764 viz    0 com
1217 viz    0 com
1114 viz    0 com
863 viz    0 com
3017 viz    0 com
2064 viz    0 com
1950 viz    0 com
1787 viz    0 com
978 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018788 (s)