News Flash:

Carne de vita la cuptor cu legume

27 Mai 2012
3853 Vizualizari | 0 Comentarii
Carne de vita la cuptor cu legume
Ingrediente:

400 g carne de vita
1 morcov
1 cartof
1 pastarnac
1 ceapa
400 g ciuperci
1 telina
3 catei usturoi
busuioc
cimbru
oregano
piper alb
ulei masline
suc de rosii
delikat

100 ml apa
100 ml vin alb

Mod de preparare:


Carnea am taiat-o felii si am condimentat-o cu busuioc, cimbru, oregano si piper alb. Am lasat-o la frigider 2 ore. Legumele le-am curatat si taiat in bucati potrivite. Intr-un vas de yena am pus putin ulei, am adaugat carnea, ceapa taiata rondele si usturoiul taiat felii. Am adaugat cartoful, morcovul, pastarnacul si telina.
Deasupra am pus ciupercile taiate jumatati, peste care am turnat suc de rosii, vinul si apa si am dat la cuptor. Am lasat pana s-a facut carnea frageda. Am servit alaturi de conopida si varza murate.
Carne de vita la cuptor cu legume pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov cartof pastarnac ceapa ciuperci telina usturoi apa vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013582 (s)