News Flash:

Carne de vita la cuptor, cu legume

1 Martie 2012
1942 Vizualizari | 0 Comentarii
Vita la cuptor cu legume
Ingrediente:

400 g carne de vita
400 g ciuperci
1 morcov
1 cartof
1 pastarnac
½ telina
1 ceapa
3 catei usturoi
cimbru
busuioc
piper alb
ulei de masline
oregano
delikat
suc de rosii

100 ml vin alb
100 ml apa

Mod de preparare:

Carnea am taiat-o felii si am condimentat-o cu busuioc, cimbru, oregano si piper alb. Am lasat-o la frigider 2 ore. Legumele le-am curatat si taiat in bucati potrivite.
Intr-un vas de yena am pus putin ulei, am adaugat carnea, ceapa taiata rondele si usturoiul taiat felii. Am adaugat cartoful, morcovul, pastarnacul si telina. Deasupra am pus ciupercile taiate jumatati, peste care am turnat suc de rosii, vinul si apa, si am dat la cuptor. Am lasat pana s-a facut carnea frageda. Am servit alaturi de conopida si varza murate.
Vita la cuptor cu legume pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci morcov cartof pastarnac telina ceapa usturoi vin alb apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019365 (s)