News Flash:

Carne de vita cu morcovi si cartofi

9 Februarie 2015
1754 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 1.4 kg antricot de vita, fara oase
sare cu aroma de usturoi
piper
2 linguri ulei de masline
1 ceapa feliat
2 crengute proaspete de rozmarin
2 frunze de dafin
2 frunze de salvie
2 catei de usturoi, tocati
230 ml vin rosu
1 punga de morcovi mici
2 cartofi medii, taiati in cubulete
3 lingurite amidon de porumb
70 ml otet balsamic
400 ml supa de vita

Mod de preparare:

Presara piper si sare pe carne, apoi rumeneste-o pe ambele parti in ulei incins. Cand e gata, pune-o in slow cooker si adauga ceapa, usturoiul si otetul Pune toate ierburile aromatice intr-o panza curata si las-o peste carne. Acopera slow cooker-ul cu un capac si baga-l in frigider peste noapte.

A doua zi toarna vinul rosu si supa. Pune slow cooker-ul la foc mic. Dupa vreo 6 ore adauga morcovul si cartofii, da focul la mare si mai tine asa cam 3-4 ore. Apoi lasa sa se raceasca, pentru a putea aduna grasimea. Pune jumatate din lichid intr-un bol si amesteca-l cu amidonul, iar cealalta jumatatea in alta oala, la fiert. Amesteca apoi supa cu amidon cu cealalta si toarna peste carne si legume. Serveste fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

slow cooker retete carne retete vita retete culinare sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013138 (s)