News Flash:

Carne de pui la gratar

12 Februarie 2014
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g naut la cutie, uscat si clatit
450 g conopida
700 g carne de pui
2 linguri ulei de masline extra virgin
coaja de la o lamaie
suc de la o lamaie
1/2 ceapa rosie, tocata marunt
2 linguri de patrunjel, tocat

Mod de preparare:

Pune conopida intr-o oala cu apa clocotita si sare, timp de 2 minute, pana cand se inmoaie, apoi scurge-o bine. Amesteca nautul, coaja de lamaie, sucul, ceapa, patrunjelul si uleiul de masline intr-un bol.

Pune o tigaie grill pe foc, adauga puiul stropit cu putin ulei si prajeste circa trei minute pe fiecare parte. Transfera puiul pe o farfurie si tine-l acoperit cu folie de aluminiu sa il pastrezi cald. In aceeasi tigaie, prajeste conopida timp de un minut pe fiecare parte.
Serveste puiul la gratar, cu naut si conopida in combinatie cu o salata verde, stropita cu lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne gratar carne naut retete carne retete naut retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
1971 viz    0 com
1538 viz    0 com
2921 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011829 (s)