News Flash:

Carne de pui cu usturoi si masline

14 Februarie 2014
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.5 kg pui
1 lingura ulei de masline
1 ceapa
1 lingurita de sare
1 ardei verde tocat
800 g rosii tocate
150 g masline
200 ml supa de pui
coaja rasa de la o lamaie
1 lingura patrunjel tocat
1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare:

Taiem puiul in bucati. Incingem uleiul intr-o oala la foc mediu. Asezonam puiul cu sare si-l punem in oala la rumenit, dupa care-l scoatem pe o farfurie. Punem ceapa la calit, adaugam sare. Adaugam apoi ardeiul si mai lasam 3 minute. Punem din nou puiul in oala si adaugam rosiile, maslinele si supa de pui. Acoperim oala cu un capac si dam in clocot. Dupa ce a dat in clocot mai lasam pe foc (oala partial acoperita) inca 30 de minute. Amestecam coaja de lamaie cu patrunjel si usturoi si presaram amestecul peste pui. Se poate servi cu cuscus fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pui retete carne retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1978 viz    0 com
1352 viz    0 com
1116 viz    0 com
1211 viz    0 com
2027 viz    0 com
1565 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019004 (s)