News Flash:

Carne de pui cu usturoi

22 Octombrie 2013
2136 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

24 felii bagheta frantuzeasca
patrunjel proaspat tocat
240 ml vin alb sec
300 ml supa concentrata de pui
40 catei usturoi
1/4 lingurita piper
1/2 lingurita sare
1 lingura unt
1 lingura ulei de masline
1.5 kg carne de pui (pui intreg)

Mod de preparare:

Portioneaza puiul, elimina pielea si grasimea in exces si spala carnea in apa rece. Condimenteaza carnea cu sare si piper. Prajeste bucatile de pui in uleiul si untul incins intr-o tigaie adanca, pe foc mediu, cate 2 minute pe fiecare parte pana cand se rumenesc.

Dupa ce ai prajit toate bucatile de carne, redu focul la intensitate mica si pune in aceeaso tigaie toti cateii de usturoi intregi. Lasa-i sa se gateasca timp de 1 minut, amestecand frecvent. Pune inapoi bucatile de pui in tigaie, adauga supa si vinul si lasa sa fiarba impreuna 25-30 de minute pana cand carnea este patrunsa. Scoate bucatile de pui si tine-le la cald, dar continua sa gatesti sosul format timp de 10 minute, al foc mediu, pana cand raman doar 250ml de lichid. Serveste bucatile de pui cu felii de baghete, sos fierbinte si patrunjel proaspat presarat deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1766 viz    0 com
3427 viz    0 com
1949 viz    0 com
2368 viz    0 com
1184 viz    0 com
1722 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1863 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019459 (s)