News Flash:

Carne de pui cu pasta de curry rosu

18 Septembrie 2013
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura si jumatate de pasta de curry rosu
600 g carne de pui
1 lingura si jumatate de ulei vegetal
400 ml de lapte de cocos
2 linguri de sos de peste
3 lingurite de zahar brun
2 ardei iuti uscati
250 g fasole verde
cateva frunze proaspete de busuioc

Mod de preparare:

Pune pasta de curry rosu si carnea de pui taiata bucatele intr-un vas de ceramica, amesteca-le bine si pune-le la rece pentru o ora. Incinge uleiul intr-un wok la foc mediu si prajeste puiul aproximativ 2-3 minute, pana cand se rumeneste usor. Adauga laptele de cocos si mai lasa carnea pe foc aproximativ 5-6 minute, amestecand ocazional.
Combina sosul de peste cu zaharul, adauga si acest amestec peste pui impreuna cu ardeiul iute si fasolea verde fiarta in prealabil.
Puiul cu fasole verde si pasta de curry rosu se serveste cald, presarat cu frunze de busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1025 viz    0 com
2836 viz    0 com
2498 viz    0 com
2801 viz    0 com
40946 viz    4 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013598 (s)