News Flash:

Carne de pui cu orez

3 Octombrie 2013
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 ceasca iaurt grecesc
2 catei de usturoi, zdrobiti
1/2 lingurita de ghimbir
2 lingurite chimen
2 lingurite coriandru
1 lingurita garam masala
1/4 praf de ardei iute
600 g carne de pui
1 lingura de ulei vegetal
20 g unt
1 ceapa
410 g pasta tomata
1/2 cana supa de pui
1/2 ceasca smantana
orez frunze de coriandru

Mod de preparare:


Amesteca iaurtul, usturoiul, ghimbirul, chimenul, coriandrul, garam masala si ardeiul iute pulbere intr-un vas ceramic. Adauga carnea de pui, amesteca-le bine si da compozitia la frigider pentru cel putin 2 ore. Incinge uleiul si untul intr-o cratita mare, adauga ceapa si caleste-o aproximativ 3-4 minute, apoi adauga carnea de pui. Cand incepe sa isi schimbe puiul culoarea, toarna si pasta tomata si lasa compozitia sa fiarba 10 minute. Dupa aceea, adauga smantana si mai lasa puiul la fiert inca 5 minute.
Puiul cu orez si unt se serveste cald, presarat cu frunze de coriandru.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt grecesc chimen pasta tomata coriandru cratita mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1555 viz    0 com
1386 viz    0 com
1360 viz    0 com
1487 viz    0 com
1126 viz    0 com
2204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013941 (s)