News Flash:

Carne de pui cu naut si branza

12 Martie 2014
1425 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri faina
8 copanele de pui
80 ml ulei de masline
300 g naut (din conserva)
1 catel de usturoi zdrobit
1 ceapa tocata
800 g rosii in bulion
150 ml supa de pui
1 lingurita zahar
75 g branza feta
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Amestecam faina cu sare intr-o farfurie. Incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si punem copanele la prajit, iar dupa ce s-au rumenit se tranfera intr-un vas termorezistent si adaugam de asemenea si nautul. Incingem din nou ulei in tigaie si punem ceapa si usturoiul la calit. Adaugam rosiile, supa zaharul si sare. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 10 minute pana se ingroasa. Turnam sosul peste pui. Acoperim vasul cu folie si bagam la cuptor timp de 30 de minute, dupa care indepartam folia si presaram branza feta pe desupra. Mai bagam la cuptor inca 10 minute. Presaram patrunjel pe deasupra si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete naut carne naut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1302 viz    0 com
1135 viz    0 com
988 viz    0 com
1160 viz    0 com
2068 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013988 (s)