News Flash:

Carne de pui cu mustar si bere

9 Aprilie 2013
1900 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui mic
1 lingura de mustar
3 mere
150 ml bere
1 ceapa
200 ml supa legume
3 linguri de ulei de masline
1 lamaie
1 lingura de faina alba
1 foaie de dafin
1 catel de usturoi
1 lingura de piper rosu boabe
piper
sare

Mod de preparare:

Curata bine puiul si taie-l bucatele mici. Taie 2 mere felii, fara sa le cureti de coaja, si unul curata-l de coaja si taie-l cubulete. Caleste intr-o tigaie usturoiul, ceapa tocata, foia de dafin si piperul rosu. Adauga si bucatile de pui, faina si amesteca-le putin. Apoi, toarna berea si lasa compozitia sa fiarba 5 minute. Adauga si supa, feliile de mar si mai lasa-le sa mai fiarba 20 de minute.
La final, adauga mustarul, marul taiat cubulete si zeama de lamaie, apoi condimenteaza cu sare, dupa gust, si lasa totul sa fiarba inca 3 minute.
Puiul cu mere si mustar se serveste fierbinte cu orez fiert sau salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013769 (s)