News Flash:

Carne de pui cu mozzarella la cuptor

12 Martie 2014
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pui fiert tocat
100 g sos pesto
8 lipii
200 g mozzarella data prin razatoare
150 g ardei copt
salata verde

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 160 grade si tapetam o tava cu hartie de copt. Amestecam carnita de pui cu sosul pesto intr-un bol. Intindem 4 lipii si punem amestecul de pui deasupra. Presaram mozzarella si adaugam ardei copti si putina salata tocata. Asezam lipiile ramase deasupra. Presam sandvisurile obtinute in tava si le bagam la cuptor 5-10 minute. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2299 viz    0 com
1212 viz    0 com
1077 viz    0 com
973 viz    0 com
957 viz    0 com
903 viz    0 com
1077 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019060 (s)