News Flash:

Carne de pui cu masline negre

10 Martie 2012
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui cu masline negre
Ingrediente:

2 pulpe
masline negre
3 rosii
o ceapa
sare
piper

2 linguri ulei
un catel usturoi
jumatate pahar vin alb
   
Mod de preparare:

Incepem cu spalat si "dezpielitatul" pulpelor, dupa care le taiem in doua. Intr-o tava punem uleiul si adaugam pulpele, apoi ceapa taiata fidelute, maslinele, rosiile spalate si taiate feliute. Aruncam in tava si usturoiul, saram, piperam si imbatam carnita.
Acoperim frumos cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor la 200 de grade pentru circa o ora. Prima jumatate de ora lasam acoperit, dupa care lasam fara ca sa scada suculetul si sa se rumeneasca foarte putin carnita.
Pui cu masline negre pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe masline negre rosii ceapa sarepiper ulei usturoi vin alb tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019071 (s)