News Flash:

Carne de pui cu legume si branza la cuptor

17 Februarie 2012
3157 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu legume la tigaie
Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
50g branza mai grasa (daca aveti, puneti parmezan)
1 dovlecel
1 vanata
4 rosii
6 linguri ulei
4 frunze de busuioc
1 lingura otet aromat
sare
piper
1 lingurita ierburi aromatice
 

Mod de preparare:

Amestecam 4 linguri de ulei cu otetul balsamic si cu busuiocul tocat. Adaugam sare si piper. Vanata si dovlecelul le taiem cubulete, iar rosiile sferturi ( alegeti rosii mai mici). Adaugam legumele la amestecul de ulei si amestecam usor.

Punem legumele intr-o tigaiesi le prajim la foc mare timp de aproximativ 10 minute. Pieptul de pui il taiem in doua si apoi fiecare jumatate in doua pe lungime. Il prajim in 2 linguri de ulei timp de 5 minute pe fiecare parte. Condimentam cu sare. Cand este rumenit adaugam branza amestecata cu ierburile aromatice , acoperim cu un capac si lasam sa stea 2 minute. Asezam legumele pe o farfurie intinsa si deasupra punem pieptul de pui.
Piept de pui cu legume la tigaie pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza parmezan dovlecel vanata rosii ulei otet aromat sare piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019608 (s)