News Flash:

Carne de pui cu legume

13 Decembrie 2013
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (0.0000)
USD: 4.0270 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 vinete mari
500 g carne de pui
1 ceapa mare
50 g pasta tomate
2 rosii
75 ml ulei de masline
2 catei usturoi
1 lingura faina
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Puiul se taie cubulete si se caleste in jumatate din cantitatea de ulei pana se rumeneste. Se scoate si se tine deoparte. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se adauga pasta de tomate si faina dizolvata in apa, se adauga carnea de pui si 500 ml apa calda si se lasa la fiert. Vinetele curatate si taiate cuburi se calesc in restul de ulei impreuna cu usturoiul si rosiile decojite si taiate cubulete si se adauga peste carne. Se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se presara cu patrunjel si se da la cuptor sa scada.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013663 (s)