News Flash:

Carne de pui cu dovleac si mustar

13 Ianuarie 2014
999 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri unt
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 dovleac (circa 1 kg)
1 lingura cimbru
1 lingurita sare
1 pui de 2 kg
2 linguri mustar Dijon
1 lingura sirop de artar

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 180oC. Ceapa si ardeiul tocate se calesc intr-o lingura de unt 3 minute. Se adauga apoi restul de unt si dovleacul curatat si taiat cuburi foarte mici. Se mai calesc impreuna 5 minute apoi se adauga cimbrul si sarea. Se amesteca si se pune compozitia intr-o tava de cuptor. Puiul se taie jumatati si se asaza cu pielea in sus pe patul de dovleac. Mustarul se amesteca cu siropul de artar si se unge pielea puiului. Se da la cuptor 1 ora si 20 de minute, pana cand carnea este facuta. Se lasa sa stea 10 minute la temperatura camerei inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013294 (s)