News Flash:

Carne de pui cu ciuperci si usturoi

4 Iunie 2014
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg pui (pulpe sau piept)
50 ml vin alb
1/2 kg ciuperci
1 kg cartofi
2 cepe potrivite
sare
2-3 catei de usturoi
piper si ulei dupa gust

Mod de preparare:

Pui cu ciuperci si cartofi este o mancare delicioasa si simpla de preparat. Puiul se spala si se portioneaza in bucati de marimea dorita. Ciupercile se spala,se taie in patru si se pun pe foc intr-o tigaie cu putin ulei.
Intre timp curatam ceapa,o taiem joulien si o punem in vasul in care gatim,curatam usturoiul,il tocam si-l punem in vas,se iau cartofii se curata, se spala, se taie bastonase de cca 2 cm grosime si se adauga in vas.
Cand ciupercile s-au gatit partial(nu mai au nici un pic din zeama care o lasa)le punem si pe aceastea in vas. Punem sare, piper, ulei dupa gust si amestecam bine.
Deasupra se pun bucatile de pui date cu sare si piper. Dam totul la cuptor pt cca 60-70 de min(sau pana se rumenesc).Inainte cu 10-15 min sa fie gata se adauga vinul.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne pui ciuperci retete culinare retete cina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1056 viz    0 com
1489 viz    0 com
1621 viz    0 com
1078 viz    0 com
1608 viz    0 com
1004 viz    0 com
1623 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014128 (s)