News Flash:

Carne de pui cu castane si bere

23 Iunie 2014
2053 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui
1 telina
300 g castane dulci
2 mere
5 linguri ulei
1 pahar bere
1 crenguta cimbru verde
2 cani supa de pui
sare
oregano
piper

Mod de preparare:

Spala bine puiul, apoi condimenteaza-l cu sare si piper, unge-l cu ulei si aseaza-l intr-un vas termorezistent. Toarna in vas supa de pui strecurata, adauga oregano, apoi acopera tava cu o folie de aluminiu si da puiul la cuptorul incins la 180 de grade Celsius pentru aproximativ trei sferturi de ora. Scoate-l, indeparteaza folia de aluminiu si adauga berea si crenguta de cimbru, adauga si marul taiat felii, telina taiata cubulete si castanele, insa dupa ce le-ai fiert in prealabil.

Condimenteaza cu sare si piper si introdu din nou vasul in cuptor neacoperit pentru inca 15-20 de minute. Puiul se taie si se serveste cu garnitura de castane, mar si telina alaturi, asezonata cu sosul din tava.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi friptura pui sosuri friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021024 (s)