News Flash:

Carne de porc transformata in carne de vita. Iata cine a inventat-o!

22 Iulie 2013
2423 Vizualizari | 0 Comentarii
Chinezii stiu sa faca de toate. Cea mai noua gaselnita este transformarea carnii de porc in vita, cu ajutorul unui aditiv alimentar.

Cu siguranta ca noul produs chinezesc revolutioneaza preparatele culinare. Cu ajutorul unui aditiv special, alimentar, in doar 90 de minute ai in farfurie o carne de vita de toata frumusetea, desi intial ea era de porc.

Aditivul minune

Nimeni nu s-ar fi gandit ca ar putea exista asa ceva pe piata, dar cum au realizat oua artificiale, folosind chimicale, asa au experimentat si cu acest nou produs.

Si iata cum produsul chinezesc minune a inceput sa prinda in restaurantele din Hefei, Fujian, Jianxi si alte zone ale tarii, in special unde carnea de vita se vinde scump fata de porc. Profitul este maxim, dupa cum sustin patronii de restaurante.

Se tine carnea in aditivul de vita timp de 90 de minute...

Carnea de porc trecuta prin aditivul special (din carne de vita) se transforma, in 90 de minute, in carne de vita care miroase a vita, se prepara ca vita si are gustul de vita.

Din pacate, consumul pe termen lung a acestui produs poate avea efecte nocive asupra organismului, fiind vorba de multe chimicale folosite.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aditiv special aditivul minune oua artificiale hefei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024683 (s)